Sofie Michiels

Over Sofie Michiels

Sofie Michiels

Over Sofie Michiels

Ik ben Sofie en ben sinds 2014 afgestudeerd als kinesitherapeut. Ik startte onmiddellijk als zelfstandige in meerdere groepspraktijken waar ik de nodige ervaring opdeed. In 2017 startte ik met de uitbouw van mijn eigen praktijk.

Maar wat voor een persoon kan je verwachten bij je eerste sessie? Ik ben iemand die erg graag onder de mensen komt om wat gezellig samen te zijn. Maar in de belangstelling staan is niet aan mij besteed. Zo zal ik drukke plaatsen vermijden en niet snel voor een grote groep spreken. Mensen helpen is mijn grootste passie die ik van mijn mama heb meegekregen.

Er kunnen zijn voor mensen die me nauw aan het hart liggen, vind ik erg belangrijk. Luisteren, kleine attenties op bijzondere momenten,… Het verschil kunnen maken! Ik ben een gedreven persoon die zich overal maximaal op wil toeleggen.

Zo gedreven dat als ik iets wil en ondanks alle inzet het toch niet lukt, ik heel teleurgesteld kan zijn. Ik heb altijd leuke creatieve ideeën en hou ervan om deze te kunnen verwezenlijken en tentoon te kunnen stellen in de wachtzaal. Stilzitten en niets doen is niet aan mij besteed!